keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Ystävänpäivää kirvesvartta

Inhoan tätä meillekin tuputettavaa ystävänpäivää. Koska Posti (lausutaan Itella) sitä edelleen tuputta joka välissä, olen pakoitettu suoraan toimintaan. Tekaisin tälläisen mielestäni romanttisten laulujen suoran. Saa nähdä loppuuko se ystävänpäivähömppä jo huomenna.
Osa niistä on suoranaisia rakkauden tunnustuksia, Kuten tuo Niilon hieno teos. Se myös on sellainen "meidän laulu", joka on meille (vaimo+minä) molemmille tärkeä. Eagles:in Wasted time on sitten jo ihan toisenlainen katsaus rakkauteen. Minua on aina viehättänyt sen surumielinen pohjavire, jossa eronnut kertoja toivoo, että yhdessä vietetty aika ei ole täysin hukkaan heitettyä. Tumppi Varonen on mielestäni suomalaisten rakkauslaulujen tekijänä ihan omaa luokkaansa ja tuo Me on aina ollut minusta karhean kaunis kertomus. Ehkä jätän loput kaksi luettavaksi tuosta selkeästä kuvastani.

4 kommenttia:

Tommi kirjoitti...

Voihan Vamppi Turonen. Huomenna on pakko leipoa oma ystävänpäiväkakku ja heittää se tämän blogin naamalle. Ihan hyviä biisejä, ainakin ykkönen... yritänkin jättää sen pois omasta kakustani.

Sun piirrokset ovat aina niin hienoja, että listasikin voisivat olla ehkä mitä shittiä tahansa nja silti ne olisivat komeita...

panu kirjoitti...

Kiitos, kiitos. Olen jonkinlaista uraa tehnyt paskaa kuoruttamalla.
:)

Tommi kirjoitti...

Kuunteli muuten Wasted Timea viimeksi, kun olin pojan kanssa kyläilemässä... siitä se stten jäi... vai onko rakkaus wasted timen keskeinen vyöhyke tai toisin päin...

panu kirjoitti...

En noista vyöhykkeistä tiedä, mutta minusta rakkaudessa on aina mukana surumielisyyttä ja toivotonta optimismia, jotka molemmat nousevat pintaan Wasted timea kuunnellessa.