torstai 14. helmikuuta 2008

Big mexican dinner


Vastaan tässä ja nyt Tommin ruoka-aine listaan. Listaan löytyi (hieman yllättäen) useampi biisi, joissa ruoka on suht keskeinen aines. Itse asiassa tuossa Pink Floydin biisissä Alan valmistaa aamiaisen ja höpöttelee unen pöppörössä kaikenlaista. Kentucky Head Huntersien biisi on hersyvä humoristinen ylensyönnin ylistys. Dylanin biisissä kahvi taasen on tekosyy yhteisen hetken pitkittämiseen. Peaches on taas, no... purkkipersikoiden ylistyslaulu. 

1. Pink Floyd: Alans´s Psychedelic breakfast (Atom heart mother)
2. Kentucky Head Hunters: Big Mexican Dinner (Electric barnyard)
3. Bob Dylan: One more cup of coffee (Desire)
4. The Presidents of the United States: Peaches (The Presidents of the United States)
5. Procol Harum: Fresh fruit (Exotic birds and fruit)

4 kommenttia:

Tommi kirjoitti...

Hienoja valintoja, vaikka mukana on mulle tuntematontakin. Ehkä en olekaan kaikkiruokainen? Tai sitten vain kaikkitietoinen?

Minä ajattelin vetää noista nestemäisistä suuhunpantavista elikkäs juotavista aineksista oman listan tuonnempana. Siihen olisi tullut (ja kenties tuleekin) tuo Desireltä poimittu One More Cup of Coffee. Kerrassaan hieno viisu hienolta levyltä.

panu kirjoitti...

Se on ollut aina tarttuva biisi tuo kahvilaulu. Muistan kun kuulin sen ekan kerran 7-vuotiaana ja jo silloin se jäi mieleen, vaikken ymmärtänyt mitään sanoista. Mikä sulle oli tuntematon?

Tommi kirjoitti...

Kentucky Fried... eiku Kentucky Head Huntersiin ei ole kauheasti tullut tutusttua.

panu kirjoitti...

Se on mullakin näitä sattuma löytöjä. Ostin levyn aivan täysin nimen perusteella. Osoittautui sitten kuunnellessa kelvolliseksi COuntry rockiksi...