lauantai 23. helmikuuta 2008

Oletko valmis?

"Sieluuni katsoi hieman ilkkuen, mutta juoksi pakoon naama vilkkuen..." Tämä on niin iso asia, että en jaarittele, vaan esitän häpeilemättömän pinnallisesti taivaallisten laulujen topvitosen: 1. Nick Cave & the Bad Seeds: God is in the House (No More Shall We Part) 2. Eppu Normaali: Taivaassa perseet tervataan (Rupisia riimejä, karmeita tarinoita) 3. Temple of the Dog: Wooden Jesus (Temple of the Dog) 4. Peter Gabriel: Here Comes the Flood 5. Soundgarden: Jesus Christ Pose (Badmotorfinger).

2 kommenttia:

panu kirjoitti...

tää sun listasi on huomattavasti uskontoskeptisempi pläjäys, kuin minun. Tuo Caven biisi on kyllä hieno. En muistanutkaan sitä omia arvovalintoja tehdessäni. Cave on oikeastaan aika hyvä virsimies.

Tommi kirjoitti...

Cave on ihan saatanan [!] kova virsimies. uusimmassa Soundissa on äijän aika hauska haastattelu, jossa hän toteaa muun muassa, että hän on tehnyt itse jokaisen biisinsä eteen ihan hitosti töitä, että hänelle mikään jumala, taivas tms. ei ole ojentanut yhtään biisiä, niin on käynyt ehkä jollekin Bonolle, mutta ei hänelle...

Nick on asiallinen kaveri. Ja sitten tuo Temple of the Dogin biisi, wow.vielä: mä olen skeptinen sen suhteen, kannattaako uskoa - tai kannattaako ainakaan perustaa sellaiseen elämäänsä.