sunnuntai 3. helmikuuta 2008

Sunnuntaina ei sada aina

Sunnuntaina on aivan omanlaisensa tunnelma. Toisinaan kaikki on iisii ja toisinaan heti aamusta kalvaa ahdistus siitä, että tässä tämäkin viikonloppu oli. Tänään heräsin hetken vaimon ja pojan jälkeen. Ehkä olen tulossa vanhaksi tai olen jo vanha, kun totean, että nukkuminen on luksusta. Kun nousin ylös ja astelin olohuoneeseen, näin vaimon ja pojan katsomassa lastenohjelmaa. Mukavaa. Leppoisaa. Päätin listata topvitosen tämän sunnuntain fiiliksestä.

1. Ville Leinonen: Lumiaurojen laulu (Suudelmitar)
2. Scorpions: Loving You Sunday Morning (Love Drive)
3. Beck: We Live Again (Mutations)
4. Tom Petty: It's Good to Be King (Wildflowers)
5. Cat Stevens: How Can I Tell You (Teaser and Firecat)

Lista muuttui alkuperäisestä ensimmäisen biisin osalta...
Jostain kumman syystä päätin aamukahvin juotuani lähteä lumitöihin. Homma riitti: opiston pihamaa ei ole aivan pieni. Jos joskus hommaamme omakotitalon, kannattanee miettiä pihan kokoa lumitöidenkin kantilta. Minä ne lumityöt kuitenkin tulen tekemään. Koska Scorpions oli aluksi listani kärjessä, saat niin halutessasi katsoa tästä 1980-luvun puolivälin ylittäneen viiksihevipoppoon (tässä myös sukkahousuhevin, ks. kitaristi Matthias Jabsin keltamustaraidalliset housut!) esittävän listani biisin lavalla. Vau.


4 kommenttia:

panu kirjoitti...

Oikea viiksihevin helmi. Meinasi läppäri pudota sylistä, kun rupes naurattaan.
:)

Tommi kirjoitti...

Älä muuta san... eikun naura. Jotakuinkin lutuista meininkiä. Tuota tuli stereoissa veivattua oikein urakalla teinivuosina. Nykymeininki sedillä on kauheata, oikeastaan himmeätä, jollain kummallisella tavalla pedofiliaa muistuttavaa...

Mutta mutta, Scorpoosien ekat kaksi lättyä (Lonesome Crow ja Fly to the Rainbow) ovat kyllä edelleen hyviä, progahtavia. Sääli vain, jos siltä tuntuu. Pidän pääni pystyssä.

panu kirjoitti...

Eipä ole varaa nauraa turhan lujaa. Muistan aikoinani lainanneeni sulle oman ainokaisen marssihevin mestareiden älpeeni.

Tommi kirjoitti...

Mikäköhän se oli? Oliko se juuri se, jonka avulla katsoit, kuinka kohtelen levyjä?