sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Sinä myös haluat tämän

Tämän sunnuntain klassikoksi on vain yksi vaihtoehto. (Olivatpa pojat komeita ja jotenkin viattomia tuohon aikaan. Vai oliko se juuri tuo aika?)



Muita vuoden vaihtumisen jälkeen klassikoituvia löydät täältä.

12 kommenttia:

Halo Efekti kirjoitti...

Mäkin kuuntelin tätä uudenvuodenaikaan sillä mielellä että laitan sen soimaan, mutta päädyin sitten muuhun.

Ei mahda mitään mutta mulla on bändin keulahahmo Bonoon hiukan ristiriitainen suhde. Toisaalta ihailen (musiikkia, karismaa) ja toisaalta jotkut edesottamukset suututtavat helkkaristi (tekopyhyys ja eliitin nuolenta). Johonkin riviartistiin ei synny sellaista suhdetta. U2 on U2.

Tuima kirjoitti...

Nuoria j akomeita ny ainakin, viattomuudesta en tiedä. Ei kuulu mun U2-suosikkeihini, vaikka mieluiten näiltä herroilta kuuntelenkin vanhempaa tuotantoa.

Eleanor V kirjoitti...

Hieno biisi. Tuohon eliitin nuolentaan täytyy sanoa, että ensiajattelemalta se voi tuntua vastenmieliseltä, mutta toisaalta Bononkin kaltaisia sillanrakentajia tarvitaan. Itse asiassa se tapa jolla Bono hoitaa maailmanparannusta on paljon vaikeampaa kuin yksioikoinen oppositioon asettuminen.

lepis kirjoitti...

Tuli vähän jo odoteltua tätä biisiä ;)
Hieno klassikko ja sanovat mitä sanovat, niin U2 on!

pilvikki kirjoitti...

Kyllähän minä myös tämän halusin! Tästäpä sitten uusi vuosi lähtekööt rullaamaan : )

Vaiheinen kirjoitti...

Juuh. No ei muuten ole tämäkään bändi enää entisessä raivossaan. Tämä oli sujuvasti hieno veto.

panu kirjoitti...

Hyvä (joskin ennalta arvattava) valinta! Bändi on hieno. Bonon paavilliset puheet käy joskus minunkin hermoon, mutta joskus tuolloin 80-luvulla U2 oli yksi kovimmista bändeistä.

timbut kirjoitti...

Taas esitellään sellaista musiikillista lahjakkuutta ja sanoman voimaa, josta maailmakin varmasti hyötyy? Silti jotenkin tää valuu timbujen tassuista autiomaahan?
Wikisee: "Hän sai samana vuonna portugalilaisen Ordem da Liberdade -ritarikunnan kunniamerkin. Vuonna 2007 hän sai Brittiläisen imperiumin ritarikunnan ritarikomentajan arvon." Präniköitä siis riittää ja portviini-suhteet pelaa... Asiat ja musiikit mallilaan vai?
Kun saurukset perustaa The Sirs yhtyeen Bono vois liittyä ulkojäsenenä?

Maria kirjoitti...

Njoo, U2 pyöri lyhyen aikaa levylautasella (niin, olen sen ajan kasvatteja), kunnes unohtui johonkin. Ihan hyvä biisi ja bändi, mutta henk.koht. maku on ehkä rosoisempi.

Tommi kirjoitti...

En puutu tässä Bonon tekopyhyyteen tai miksi sitä kutsutaankin. Tuskin tiedämme siitä mitään varmaa. Sanottakoon kuitenkin, että puolta en valitse ainakaan lokaa heittääkseni. U2 on U2, kuten muutama totesi. Mitä lie tarkoittaa sekin.

Valitsin biisin, olkoon kuinka oletettava valinta hyvänsä, siksi, että biisi on helvetin hieno, ja bändi oli Rattle & Humiin asti yksi kovimmista. Vieläkin heidän keskivertohuttunsa on kiinnostavampaa kuin pussillinen uusia yrittäjiä. Eikä siihen syynä ole Bono, vaan Edge.

Ensi viikolla tarjolla taitaa olla kirkonpolttoheviä.

panu kirjoitti...

Oikeassa olet hyvä virkaveli. Edge on hieno kitaristi. Ei siksi, että soittaa hienoja sooloja. Vaan siksi, että hänellä kyky olla soittamatta sooloa. Odotan innolla minkälaista Gospelmättöä tarjoilet ensi viikolla.

timbut kirjoitti...

Sori, ei oo pitkään naurattannut niin kuin tuo "kirkonpolttohevi", ihan odotellaan, että miten pahasti käräyttää?