tiistai 4. maaliskuuta 2008

TEHOkas kuva?

Olen ajatellut laatia levyjen (nimenomaan älppärien) kansitaiteen kärkiviisikon. Siitä tulee kovasti rajattu, sillä tyydyn valitsemaan levyistä, jotka löytyvät omasta hyllystä, mutta eiköhän sieltä viisi soveliasta saa tänne raavittua.

Sen listan julkistaminen ei kuitenkaan ala vielä. Tässä oleva kasetin kansikuva ei pääsisi listalle, vaikka sillä toki on ansionsa. Kansikuvan suojassa olevasta äänitteestä lienee puhuttu täällä yhden viestin kommenttilaatikossa.


10 kommenttia:

panu kirjoitti...

Pyhä paska! Aikamoinen muinaisjäänne. Se pitäis lingota Venusta kiertävälle radalle. Vieläkö se pihisee? Pitäisköhän aloittaa digitalisointi-projekti...

Tommi kirjoitti...

Kyllä tämä taitaa olla "pyhä", mutta paska se ei ole. Kaikella on merkityksensä - jollekin. Eikä tämä ole muinaisjäänne ainakaan sen perusteella, että tällä on tästä aika tavalla juteltu. Digitalisointi my a........ Mulla ei tosin ole laitetta, jossa kasettia voisi pyörittää...

panu kirjoitti...

Silä voi olla tosiaan kiristysarvoa...

Tommi kirjoitti...

Ja vielä: eläköön Black Sabbath.

panu kirjoitti...

Kyllä. Paranoid on hiano ballaadi.

/mek kirjoitti...

Mitahan kaikkea tuo kasetti pitaakaan sisallaan? Pelottaa ajatellakin.

Silti muistelen etta tuossa oli enimmakseen covereita (lahinna tarkoituksessa run for cover?) ja TeHon parhaat omat kappaleet Pongo Rock ja Nuoret Reservin Vanrikit ovat myohempaa tuotantoa?

Tommi kirjoitti...

Paljon on kärsitty vilua ja nälkää ainakin joiutaan antaumuksella, joka vetää vertoja valomerkin jälkeen kadulta portsarille osoitetulle pakkasörinälle.

panu kirjoitti...

Kyllä minun muistini mukaan tuo ihmisuhdeanlyysien klassikko, Pongo rock, on tällä kyseillä örvellystositteella.

Anonyymi kirjoitti...

Hei mulla on toi!! Henkilökohtainen suosikkini on "mä bongaan sua". Taidan olla tuon kasetin yksi harvoja omistajia?

panu kirjoitti...

Onneksi olkoon. Olet ansainnut TeHokkaat aplodit. Vain harva uskaltaa myöntää omistavansa kasetillisen huonosti tehtyä paskaa. Laskujeni (1+1) mukaan olet toinen ihminen maapalolla, jolla on kunnia omistaa tämä hieno hengentuote. Minustakin Bongo rock on ainoa lähestulkoon kuunneltava raita. Muistaakseni Plasto-rummut soivat varsin kirkkaasti tuolla oivaltavasti sanoitetulla kipaleella. Kiitos.