sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Rollareita sunnuntaiksi

Jospa heittäisin minäkin sunnuntaiklassikon. Aiemmin tuli mainittua, että Bobby Womackin It's All Over Now on Rolling Stonesin lainabiiseistä suosikkini. Se oli Stonesin ensimmäinen listaykkönen Englannissa, joten klassikonomainen virstanpylväs siten heille itselleenkin.

Alkuperäisen biisin levytti The Valentinos, jonka laulaja Bobby Womack oli. Valentinosin biisin soitti Rollareille kuuluisa amerikkalainen DJ Murray the K... ja sillä hetkellä (ainakin tarinan mukaan) silmää räpäyttämättä Rollarit päättivät ottaa biisin itselleen. Onnellisen tuloksen kuulee ja näkee videosta.

Sinkun kääntöpuolella ilmestyi Jaggerin ja Richardsin oma sävellys Good Times, Bad Times. It's All Over Now siirtyi sinkkuversion jälkeen hieman muutettuna albumille 12X5. Sen jälkeen se on mukana ainakin neljällä kokoelmalla (Big Hits, Stone Age, More Hot Rocks ja Rolled Gold.)

Videossa Rollarit esittävän biisin version ilmestymisvuonna 1964.


4 kommenttia:

Tuima kirjoitti...

Höh, musta tämä oli aika kamala :) sen perusteella mitä tyttöjen kirkunalta kuulin. Tosin Mickin lopputanssi oli aika kiva.

Ilmoita klassikkosi tänne ja osallistu toistekin!

SusuPetal kirjoitti...

Nuo neidot olisi kyllä voineet olla hieman hiljempää, mutta toivathan ne tunnelmaa.
Kappale kulki edelleen yhtä hyvin korvissa kuin aikanaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tää on nii-in epärollarikamaa kuin olla ja voi, mutta silti niin Rollari! Huikea video!

Tervetulleeks sunnuntaisoittajiin!

Tommi kirjoitti...

Viimehetken kiitos.

Vai, Tuima, että kamala. Ei ei ei, vaan mahtava.

Neitojen kirkuna tämän teki.

Nuo 60-luvun "videot" ovat ällistyttäviä. Niitähän tulee tai ainakin tuli Teemalta hetki sitten solkenaan. Mutta "epärollari"? Nykyisen mittapuun mukaan jep.