lauantai 12. heinäkuuta 2008

Pomon viisi huippua

Vielä Springsteenin keikasta ennen kuin ryhdyn revittelemään tulevan Neil Youngin keikan kanssa...

Stadikalla soitetut biisit näkyvät tästä. Linkissä on oikealla laatikko, jossa on bändin jäsenille kirjattu biisilista. Siitä näkyy (ainakin minun tulkintani mukaan), että tarkoituksena oli soittaa myös Bobby Jean, River ja Because the Night. Hitto, olisivat kyllä kelvanneet. Kuultujen biisien lista on kuitenkin toisenlainen - ja toki sekin kelpasi minulle. Muutokset ovat Brucen kohdalla jokakeikkaisia, joten listassa voisi kai lukea mitä tahansa. Mutta sitten asiaan.

Keikalla kuultujen biisien top 5:

1. Youngstown - Nils Lofgrenin tyylikäs kitarasoolo (ja pularit). Todella upea biisi aliarvostetulta The Ghost of Tom Joad -levyltä. Biisiä seurasi oivallisena kitarointijatkumona Murder Incorporated.

2. Point Blank - koskettava ja yllättävä hetki ja lisäksi melko harvoin keikoilla kuultu River-albumin kipale..

3. Badlands - ainoa topviisitoiveeni, joka kuultiin keikalla; dramaturgisesti osuvassa paikassa... heti Born in the USAn jälkeen.

4. Out in the Street - että toisessa biisissä jo moinen tunnelma... kuka toinen artisti pystyy samaan... tai kuka toinen 58-vuotias artisti?

5. Born to Run - vielä uutta nostetta keikan loppuun; tätä ei olisi voinut soittaakaan muuta kuin encorena.

3 kommenttia:

Tommi kirjoitti...

Ai niin, linkissä olevasta biisilistasta puuttu No Surrender. Se oli myös todella hieno livenä. Kuin tehty livebiisiksi.

panu kirjoitti...

Olet oikeassa Noiden Lofgreniin liityvien kommenttien suhteen. Nils on edelleen loistava kitaristi (pulisoinkeineen päivineen). Olispa hienoa nähdä hänet vielä soittamassa Neil Youngin kanssa...

Anssi kirjoitti...

Youngstown oli myös minun suosikki. Se Nilsin soolo siinä biisissä on ihan joltain muulta planeetalta. Hehkutin sitä jo omassakin blogissa.