sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Festivaali

Kerkesin valita sunnuntain aiheeksi Dylanin ennenkuin tajusin katsella ympärilleni. Tästä lähtee sunnuntain toinen klassikko, joka täyttää teemasoiton vaatimukset:
En taida tänä kesänä panostaa festareihin. Kiinassa en halua osallistua mihinkään massatapahtumaan, sillä ne ovat kirjaimellisesti massatapahtumia. Oleilu Suomessa on osaltani suht lyhyt, joten ainoa mahdollinen vaihtoehto lienee kotikaupunkini Tammerfest. Siellä ei tarvitse oikeasti osallistua festaritunnelmaan vaan voi mennä ihan vaan keikalle. Tähän kiteytyy minun ajatukseni festareista: mieluummin klubikeikalle kuin festareille.  Tampereelle on tulossa Mudhoney ja ajattelin, että voisi olla kiva nähdä bändi pitkästä aikaa. Tässä on ote rauhallisemmasta päästä Mudhoney-tuotantoa: Acetone.



Muita festariklassikoita voi nauttia pussikaljan kanssa täältä.

9 kommenttia:

Ari kirjoitti...

Juuri tälläistä, hienoa, pidän!

Hirlii kirjoitti...

Tämäpä oli mainio, vaikkakin aivan vieras yhtye meikäläiselle.

Anonyymi kirjoitti...

Ihan vieras ryhmä minullekin ennestään, täytyi ihan googletuttaa.
Juuri nyt tuo löysähkön uliseva laulutapa tuntui vähän rasittavalta, minun pitää varmaan kuunteluttaa itselläni joku toinen kappale heiltä kokeeksi, jos se auttaisi.

Kotikaupungissa oleva kaupunkifestari on minullakin ainoa festarimuoto jota voi vielä harkita, kuten sanoit voi mennä vain keikalle.

lepis kirjoitti...

No samanlaista 'vinkunaahan' tämä oli.... ;D Jäin miettimään yhteyttä biisin sanoituksen ja Tampereen välille. Liekö sellaista lainkaan.
Ihan mukava, tosin kahteen kertaan huijaus lopetuksesta hieman nyppi. No, jaksoi sitä :)

Tommi kirjoitti...

Hyvä kollega, lähden kanssasi keikalle. Mudhoney on ydinainesta!

panu kirjoitti...

Tommi: tilaan liput.

Tuima kirjoitti...

Festarit Kiinassa kuulostavat aivan liian isolta tapahtumalta - karkuun siis. Tämä on mainio kappale. BÄndi on mulle aivan vieras. (Mistä bändit näitä nimiään oikein etsivät?...)

panu kirjoitti...

Tuima: Mudhoney on Russ Meyerin elokuvan nimi. wikipedian mukaan kukaan bändi jäsenistä ei kuitenkaan ollut nähnyt koko elokuvaa bändiä nimetessä.

Tuima kirjoitti...

Sekö Meyer, jonka elokuvissa isotissiset naiset hypähtävät milloin mistäkin pensaasta keikistelemään? *menee tarkistaan googlesta* Joo, sama jätkä.