tiistai 21. heinäkuuta 2009

Tuoretta helmihilloa

Tässä on "The Fixer", Pearl Jamin sinkkulohkaisu ensi syyskuussa ilmestyvältä uudelta levyltä. Ja tämä kuulostaa tosiaankin uudelta, raikkaalta ja - yllättävän kevyeltä.

7 kommenttia:

Tuima kirjoitti...

Sellainen, että voisi laittaa jälkikasvulle koekuunteluun - menisiköhän läpi? Minä kyllä kuuntelin sujuvasti, mikä ihmetyttää hieman.

Tommi kirjoitti...

Koekuunteluun vaan. Kaikkea voi koekuunnella. Älä anna oman musiikkimakusi rajoittaa. Toki luulen, että niin et tee.

Muuten, onko sulla spotify käytössäsi?

Tuima kirjoitti...

En anna rajoittaa. Musta on itse asiassa aika mielenkiintoista, miten eri laulut ja bändit seilaavat meillä vanhemmilta lapsille ja lapsilta äidille (harvemmin isälle). Kun tunnistaa oman murkkunsa kuuntelevan silloin tällöin samaa laulajaa jota itse kuunteli kauan kauan sitten, niin siinä on tiettyä - no en tiedä mitä, mutta hauskaa se on.

Ei ole spotifyta käytössä.

Tommi kirjoitti...

Lienet lähellä saada mahdollisuuden spotifyn käyttöön. Muistat kai blogikollegani Panun julistaman kilpailun parhaasta kommentista... Olethan ainakin jatkuvuudella mitaten meidän paras ja melkeinpä ainoa kommentaattorimme.

Olen muuten yrittänyt päivittää myös runoblogiani, mutta salasana on pitkän tauon vuoksi unohtunut ankä taida saada sitä mistään, ellei se yllättäen pomppaa mieleeni.

Tuima kirjoitti...

En kyllä osallistunut kilpailun vuoksi vaan koska oli niin kutkuttavaa heittää oma vastalista, mutta en kutsua tietysti vastustakaan. Saattaa olla, että uudelta levyhankinnalta löytynyt Rollari-coveri päätyy Sunnuntaiklassikoksi, jos vain löydän sen tuubista...

Minä olen odotellutkin runojasi, mietin kirjoitatko niitä ollenkaan enää muualle kuin Runotorstaihin. Eikös joka blogipohjassa muuten ole mahdollisuus ilmoittaa ylläpitäjälle salasanan unohtamisesta? Huomasin muuten sivupalkista täällä Arto Lapin blogin, hyvä juttu.

Tommi kirjoitti...

Ja nytpä "löysin" salasanan, joten yksi runo ilmestyi. Otti salasanan keksiminen (yrityksen ja erehdyksen kautta) voimille enemmän kuin tuo runo.

Joo, Arton blogi on hieno asia. Aika kauan hän siitä puhui, mutta onneksi vihdoin teki siirron. Minun on sinne perin vaikea saada kommenttejani läpi. Samoin on asian laita halo e:n kohdalla Sunnutaiklassikoissa. Kertaakaan en ole onnistunut kumpaankaan vielä saamaan kommenttiani näkyviin.

Mikäs se Rollari-coveri on? Rollarit coveroivat vai toisin päin?

Tuima kirjoitti...

Halo e:lle saan kommentin läpi Firefoxin kautta - ehkä sen kautta saisit kommentit läpi myös Lapille? Kaivoin synttärilahjaksi kaverilleni hyllystäni yhden lapin (taisi olla juuri Harakan paja) ja kovasti tuli kiitoksia lahjavalinnasta.

Cat Power laulaa Rollareita. Kappale on kutakuinkin tunnistamaton alkuperäiseen verrattuna. Mutta loistotulkitsija (tosin ei ehkä sun makuun) ja levy on hyvä. Cat Power esiintyy muuten pienessä roolissa Wong Kar Wain My Blueberry Nightsissa (jossa tosin David Strathairn on tosi tähti).