sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Some old sad bastard music

Olen kadottanut High Fidelityni. Ikävää. Stephen Frearsin elokuvaa olen tavannut katsoa sieltä täältä silloin tällöin. Oikeastaan olen varsin harmissani. Ei se mikään mestariteos ole, mutta sen keskuspaikka, Robin levykauppa, kuitenkin on yhdenlainen mestariteos. Ainakin siellä käydään hauskoja keskusteluja. Elokuvan parhaat kohtaukset on kuvattu tuossa snobbailijoiden pyörittämässä levykaupassa. Siis hän, joka on lainannut dvd:ni, palauttakoon sen heti.Tämä blogi sai joskus alkunsa High Fidelityn Robin tekemistä top 5 -listoista. Elokuvan ja Robin listojen keskeinen laulu on Marvin Gayen siirappimaisesti valuva ”Let’s Get it On”. Pakko kai ostaa uusi dvd.Muita todellisia klassikkojen klassikkoja on täällä.


4 kommenttia:

panu kirjoitti...

Sun DVD ei ole ainakaan mulla. Mulla on oma kopio tuosta elokuvasta.

SusuPetal kirjoitti...

Voi hitsi, ei tuo leffa ole minullakaan! Haluan kyllä nähdä sen, joten jos saat palautuksen, pistä leffa vaan uudestaan rohkeasti kiertoon ;)

Marvin is My Man, kiitos.

Tuima kirjoitti...

No enpä olisi pahoillani, vaikka munkin hyllystä tämä elokuva löytyisi, se on aivan mainio. Mutta leffaa odotellessa voisi tietenkin lukea kirjan... mutta tuo Gayen siirappi, mussa on jokin läkki tämän tyyppisen musiikin kohdalla, en itse valitsisi tällaista levylautaselle (mutta myönnän, että hyvältähän se kuulosti ja Marvin laulaa tunteella).

lepis kirjoitti...

Komeeta luikertelua! Oikeasti aivan mahtava esitys Marvinilta. Huh! Leffa voisi olla myös meillä... jos ostaisin niitä ;)

Ps. tännekin on siis tullut tuo ällösanatunnistus....