lauantai 10. syyskuuta 2011

Vai että hylkiöitä?

Tänä sunnuntaina lentokonelaulut olisivat varmasti sopivia... mutta valitsen toisin. Valintani tueksi sanon vain lyhyesti kaksi asiaa: Steve Morse (kitara) ja Allen Sloan (viulu). Nämä "etelän hylkiöt" ovat ällistyttäviä ja vielä enemmän. Tässä on esitys Montreux Jazz -festivaalista kesältä 1978, mutta nämähän kelpaisivat mihin tahansa festivaaliin. Tai vaikkapa olohuoneeseeni.


Muuta hyljeksittävää soitantaa löydät täältä.

8 kommenttia:

Tuima kirjoitti...

No tämäpäs - saa ihan sanattomaksi. Mainioita herroja huimassa vedossa. Aiemmin tuntemattomia mulle, mutta soisinpa etteivät sellaisiksi jäisi.

Tommi kirjoitti...

Tuima, kitaran ja viulun vuoropuhelu on melkeinpä mieletöntä. Dixie Dregsiin kannattaa kyllä tutustua.

panu kirjoitti...

Hieno veto. Minullekin uusi tuttavuus. Country on speed. :)

Ari kirjoitti...

Ei hassumpaa!

lepis kirjoitti...

Jopas oli hilpeää meininkiä! Tykkäsin kovasti. Vaik en tätä nyt aivan jazz-festareille miellä, mutta niiden rajahan on hämärtynyt jo aikaa sitten. Jos nyt katsotaan tämän kotimaisenkin antia tänä vuonna: Elton John - jazzia??? eeiiiii! Ricky Martin - jazziaaa???? EEEEEEEEEEEII!

Nämä kaveri sen sijaan saisivat soittaa missä vain. Vaikkapa olohuoneessa.

timbut kirjoitti...

Deen muhkean sanakirjan mukaan Dixie "pohjasakka" soittais' tuossa nyt biisiä "murskaava isku" tai "ihana aika". Noh, Webster puolestaan väittää, että kyseessä olisi 'a party'? Tyrmistyttävää.
Ainakin soittajilla näyttäis' olevan hauskaa. Meistä aavikkolaisista ei ihan saa selvää.
Timbuktussa takatassut solmussa.

Tommi kirjoitti...

Panu, ei tämä aina näin kansanmusiikkihenkistä ole. Steve Morsehan on kepittäjien aatelia. Rokkisankari, sanoisin. On muuten soittanut Deep Purplessa Ritchien jälkeen. Ei se välttämättä hänelle eduksi ole, mutta kannattaa kuitenkin katsoa äijän nimellä YouTubesta... aikamoisen monipuolista kamaa löytyy.

Ari, ei todellakaan.

lepis, fuusiojatsiksi tätä haukkuvat. Kyseinen repäisy ei kuitenkaan liene siihen laariin paras esimerkki poppoon tuotannosta.

Timbut, kyllä tämän kanssa saa olla solmussa, sanoopa se kaverinne Webster mitä tahansa :)

Timbut kirjoitti...

Kaveri-toveri Webster lienee amerikanenglannin slangisanakirja. Kyllä, kyllä, usein rock-lyriikoissa Webster kääntää sanat jopa tavanomaisista merkityksistä päinvastaisiksi.
Oliko sunnuntaisoittaja halunnut 'murskaavalla iskulla' analogiaa tiettyyn murskaavaan päivämäärään vai lieneekö kyseessä pelkkä sattuma? Kenties kyseessä Dregsin oma musiikilliseksi tyrmäykseksi mielletty impro-sessio, jammailuparty? Myös sanoilla, viittauksilla merkityksensä -- ainakin meille.
***
Noh, mitä tulee aavikolle kommentointiin, niin siellä on nyt kiristystä, syystä, että joku roskapelle on alkanut postittaa meille. Tiedetään kyl' tyyppi, joten on reklamoitu IP:t postinjakajille, jotta 'roskapostitus' loppuisi. Ei tosiaankaan ole hauskaa kommentoida, kun ajatukset joutuvat odottamaan hyväksyntää Timbuktussa.