keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Pohjoisen pojan toiveita


Tapani mukaan esitän Tori Amosillekin toiveita konserttiin ihan vain siksi, että hän saattaa tätäkin harvakseltaan päivittyvää alustaa lukea ja vieläpä ymmärtää suomen kieltä.

Aloitetaan kahdella toteamuksella. Ensinnäkään en olisi pahoillani, jos tänäiltana jäähallissa kuultaisiin jokin yllättävä coveri. Vähemmän yllättäväkin, vaikkapa Heart of Gold tai Smells Like Teen Spirit, kelpaisivat. Toiseksi minua ei haittaisi lainkaan, vaikka Tori päättäisi soittaa From the Choirgirl Hotelin alusta loppuun. Mutta mutta, toivotaan toivotaan, että joka tapauksessa hienon setin saan. Siihen saisivat tarkemmin valiten sisältyä ainakin seuraavat:

1. Northern Lad (From the Choirgirl Hotel, 1998)
2. Blood Roses (Boys for Pele, 1996)
3. Liquid Diamonds (From the Choirgirl Hotel, 1998)
4. Precious Things (Little Earthquakes, 1992)
5. Nautical Twilight (Night of Hunters, 2011)

Spotify tarjoaa laulut tästä.

Kuvan nappasin täältä.

2 kommenttia:

panu kirjoitti...

Hyvää keikkaa. Itse en ole koskaan lämmennyt Amoksen Torille. Jostain syystä ainoa biisi, jota jaksan kuunnella on Cornflake girl. Muistan kerran jutelleeni hemmon kanssa, Los Angelesilaisen hotellin aulabaarissa, joka oli nähnyt Tori Amoksen soittamassa pianoa hotellin aulabaarissa. Tämä oli siis ennenkuin hänestä tuli kuuluisa, tietenkin...

Tommi kirjoitti...

Oli hieno keikka. On siinä karismaattinen esiintyjä. Olisi mainiosti voinut heittää koko keikan yksin pianon kanssa. Kuuntelitko Spotify-rypistykseni?

Spotifyssa kannattaa kuunnella myös uusinta, Night of Huntersia, joka on aivan erilainen (=klassisempi, paikoin jopa klassinen) kuin aiemmat levyt.

Toiveistani tuli vain Nautical Twilight, mutta mitäs tuosta.