sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Tori, I love you

Tori Amos konsertoi Helsingissä ensi keskiviikkona. Koska olemme melko pohjoisessa, hän saattaisi soittaa suosikkilauluni “Northern Lad”. Se löytyy albumilta From the Choirgirl Hotel (1998), joka on alusta loppuun silkkaa dimangia. ”I had a northern lad, not exactly had…” Minut hän olisi saanut koska tahansa.Koska Tori on erinomainen muiden laulujen tulkitsija ja live-esiintyjä, tässä on bonuksena vielä toinen, perin yllättävä annos nannaa. Niin ja vielä: uusi, juuri ilmestynyt albumi Night of Hunters on parhautta sekin.Muut melkein yhtä hyvät löydät täältä.

4 kommenttia:

Lepis kirjoitti...

Toria kelpaa kuunnella koska vain. Hyvin menee!

Tommi kirjoitti...

Hyvin menee, mutta menköön.

Tuima kirjoitti...

Arvostan Torin heittäytymistä coveroimaan hyvin erilaisia kappaleita ja kykyään tehdä lauluista ns. omiaan. Aina eivät hänen live-esityksensä iske minuun, mutta parhaimmillaan hän on super. Ei ehkä kuitenkaan näissä.

Sitä paitsi niin kuin olen tainnut ennenkin sanoa: Strange little grls löysi tieni levyhyllyyni sinun vinkistäsi. Kiitos siitä! (Sillä levyllä ne parhaat coverit ehkä ovatkin?)

Timbut kirjoitti...

Toki Toria retkirepussamme. Kirkkautta ja rahinaa, omintakeiset tulkinnat uppoavat ihan ihon alle. Yömetsäsätäjät vielä kuulemati. Kiitos näistä.