sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Tässäks tää nyt sit oli

No, ei tainnut mennä Harold Campingin (ei niitä grillimakkara-Campingejä) laskut kohdilleen. Uutta matoa koukkuun, Harold!  Haroldin jorinat muistutti mieleen, että REM:in End of the world on loistava biisi ja tämä päivä mitä mainioin sen kuunteluun.

Täältä voi kuunnella muita tuomiopäivän ralleja.

7 kommenttia:

Ari kirjoitti...

hei, tämähän olikin aika hyvä, ainakin pirteä!

Mukava, mieleen jäävä kertosäemelodia

SusuPetal kirjoitti...

Ohhoh, minähän tunsin tämän kappaleen. Outoa.
Ja tykkäänkin tästä.

Viides rooli kirjoitti...

Tänään useampikin bloggaaja on maailmanlopun tunnelmissa. REM:n kyydissä vauhti viimeisellä suoralla on ihanan rullaava, energinen ja irrotteleva. Täältä tullaan, Valhalla!

Tuima kirjoitti...

Jaa, mun kommentti olikin tippunut. Mutta siis maino R-E-M ja Stipen irrottelu vaikkei kappale ihan niiden parasta olekaan.

lepis kirjoitti...

Tätä bändiä on kuultu luokattoman vähän sunnuntaiklassikoissa! On se niin komeeta menoa. Ja biisivalinta varsin mainio tälle päivälle ;) Hieman tylsä loppuhan tämä oli...

Tommi kirjoitti...

Kappale taitaa kyllä olla ihan niiden paras (kommenttina yhteen edeltävään), mutta ovatpa nämä uneksijat tehneet hyvää melkomoisesti. Taannoin.

Anonyymi kirjoitti...

REM on minulle niitä megabändejä joitten suosioon ja suuruuteen en ole saanut oikein henkilökohtaisesti eläydyttyä. olen koittanut montaakin levyä heiltä ihan tosissani kuunnella, mutta aina on jäänyt jotenkin "ohueksi" ja vreiltään jotenkin kaksiulotteiseksi kokemukseksi. No, onneksi ei kaikesta tarvi aina innostua ja onneksi REM:istä innostujia silti on, eihän se kelvoton ryhmä ole ollenkaan.

Ja tsemppiä Haroldille, kyllä se maailma lopulta joskus loppuu. :P