sunnuntai 15. toukokuuta 2011

20

20 vuotta sitten.Ja edelleenkin hymyilyttää.Kuten silloin, voin nytkin kadota sinuun kun maailma puristuu liian lähelle.Hänen.Lapsellisen yksinkertaista. Siksi he valitsivat tämän.Rakas lukijani, voit juhlistaa tätä juhlapäivää kuuntelemalla yhden tai vaikka kaikki klassikot.

Top 5 juhlan kunniaksi:

Dixie Cups: Chapel of Love, 1964
Pearl Jam: Smile (No Code, 1996)
Mazzy Star: Fade in to you (So tonight that I might see, 1994)
Don Huonot: Hyvää yötä ja huomenta (Hyvää yötä ja Huomenta, 1997)
The Beatles: All you need is love, 1967

Muut juhlavammat klassikot löytyy täältä.

7 kommenttia:

Ari kirjoitti...

Mitäs juhlia nyt vietetään? Viimeinen biisi kertoo jo kaiken: All you need is love,

SusuPetal kirjoitti...

Onneksi olkoon, minunkin valintani oli All you need is love.

Hirlii kirjoitti...

Tässäpä onkin hyvä Vitonen. Kakskytvuotta ei aivan suotta.

Onnex!

Viides rooli kirjoitti...

Minä valitsin Don Huonojen biisin, mutta sepä ei soinut tässä maassa, jossa asun. Väliäkös sillä, löytyyhän levy omistakin kokoelmistani, joten reipastuin ja kuuntelin sen kunnon kajareista (enkä vain tästä läppäristä).

Mikäli 20 vuotta viittaa avioliiton kestoon, lisään edellisten kommentoijien listaan omat onnitteluni. Toivotan toki onnea, vaikka kyse olisi jostain muustakin maallisesta tai taivaallisesta saavutuksesta. Ehkä valaiset asiaa vielä tänään myöhemmin.

panu kirjoitti...

Kiitoksia. Oikea vastaus on tosiaankin 20-vuotishääpäivä. Ehkä pieni selitys on paikallaan: Chappel of Love:n piti olla meidän häävalssi, mutta appivanhemmilla meni kahvit väärään kurkkuun ja valitiin sitten vähän perinteisempi. Pearl Jamin Smile vain jotenkin sopi tunnelmaan, kuten Mazzy Starkin. Don Huonot on vaimon valinta ja The Beatles 11-vuotiaan poikani valinta.

lepis kirjoitti...

Onnea hääpäivälle!
Mukavan kavalkadi hyvää musiikkia tarjosit myös meille.

Loistavaa, että hymyilyttää!

Tuima kirjoitti...

Onnea! Minä liputan pojan ERINOMAISEN valinnan puolesta :). (Appivanhempien kahveista ei kyllä kannattaisi piitata, ei sitä valssia niille tanssita. Tämä tiedoksi nuorisolle tulevia häitä ajatellen.)