sunnuntai 22. elokuuta 2010

Sunnuntaiaamukahvi

Kiinalaiset ovat tunnettuja teen juojia. Siitä johtuen kahvikulttuuri on aika nuorta täällä vielä. Tosin (kuten kaikessa täällä Kiinassa) he ovat kovaa vauhtia rakentassa kahvikulttuuria. Starbuckseja on täällä tiheämässä kuin ABC-asemia Suomessa. Kuitenkaan kahvinkeittimen hankkiminen ei onnistunut ihan käden käänteessä. Osuutensa oli varmaan omalla laiskuudellani. Nyt asia korjaantui, kun ostin itselleni pressokeittimen. Niinpä tämän sunnuntain klassikko on oikeastaan taustamusiikkia kahvinautinnolle. Boards of Canada on varsin omintakeinen kaksikko, joka rakentaa kauniin utuista elektronista musiikkia. En ole mikään asiantuntija elektronisen musiikin suhteen, joten en tiedä edes miten tämä pitäisi lokeroida. Ja tuskinpa musiikkia pitäisikään lokeroida vaan kuunnella. Dayvan Cowboy soimaan ja kahvia siemailemaan.

Muita kahvihetken klassikoita voi kaataa täältä.

8 kommenttia:

Ari kirjoitti...

Hyvää aamukahvi/tee musiikkia!

Halo Efekti kirjoitti...

Ei ollut tuttu ennestään mutta mukava kuuntelukokemus. Kiitos vaan vinkistä, täytyy tutustua paremmin. Haenpa minäkin jo toisen kupin kahvia tätä kuunnellessa.

Hirlii kirjoitti...

Kahvia hörppien täälläkin. En ole mikään elektronisen musiikin ystävä, mutta tämä yllättäen meni, kahvikupin ääressä.

Viides rooli kirjoitti...

Jos lyömäsoitinten osuutta vähennettäisiin tai jätettäisiin peräti kokonaan pois, biisi olisi hyvin meditatiivinen. Olen huomannut, että kaivan omista arkistoistani esiin instrumentaalimusiikin aina silloin, kun pää on täyttynyt liiaksi työasioista tai muiden puheesta. Voisin hyvinkin jatkossa napata Boards of Canadan tähän tarkoitukseen.

Tuima kirjoitti...

EI tämä mulle kahvimusiikiksi sovi, ehkä enemmänkin tee-. Pidän kyllä erittäin paljon, hieno valinta, kiitos.

Vaiheinen kirjoitti...

Kiitos. Tämä on mielenkiintoinen uusi tuttavuus. Toimii ja soi kuulaalla tavalla.

panu kirjoitti...

Hyvä, että maistuu.

lepis kirjoitti...

Uusi tuttavuus myös minulle. Komppaan Vaiheista tuon kuulauden ja toimivuuden osalta. Jes kamaa.