tiistai 2. kesäkuuta 2009

Ratinan Rosalita

Säestän arvoisaa virkaveljeäni omalla toivelistalla. Koska Pomo muisti edellisen listani paremmin kuin Tommin, päätin kirjata uuden listan. Lisäsin Lost in the floodin ykköseksi, koska halusin tukea kollegaani tässä tärkeässä asiassa. Ja onhan se kaunis laulu. Ja olisihan hienoa, jos Bruce vetäisi idolinsa Mustajärven kanssa Born to Runin duettona, suomeksi. Siinä saisi kaiken maailman joululaulut kyytiä. Eikä tulis sitten illalla nakkifakiirin jonossa tappelua Suomimakkaraa jonottaessa...

1. Lost in the Flood (Greetings from the Asbury Park, NJ, 1973)
2. Born to Run (Born to Run, 1975)
3. Rosalita (come out tonight) (The Wild, the Innocent & the E Street Shuffle, 1973)
4. The River (The River, 1980)
5. Working on the Highway (Born in the U.S.A. , 1984)

Tässä lista Spotify muodossa:


P.S. Olen päättänyt lisätä lukijakuntaamme sadalla prosentilla. Jaan yhden Spotify kutsun kesäkuun parhaalle kommentille (Tommia ei lasketa).

3 kommenttia:

/mek kirjoitti...

Spotify on paska.

Ei näes toimi täällä.

Tommi kirjoitti...

Tämä on silti tähän mennessä paras kommentti.

panu kirjoitti...

Tommi on oikeassa. Mutta ei vielä julisteta voittajaa. Vaikka /mek:in kommentti onkin mitä loistavin. Paitsi, että TeHon:n jäsenenä hänen pitäisi osata arvostaa Spotify:n ruotsalaisuutta (Tässä kohtaa jokaiselle herahtaa kyynel silmäkulmaan ja utuisissa aatoksissa kiitää Saab kohti auringonlaskua onnellinen Sosiaalidemokraattinen perhe sisuksissaan laulaen Abba top 5).