lauantai 19. huhtikuuta 2008

Yksipuolinen kevät


Päätin tehdä oman vastineeni Tommin fiilislistaan. Omani käsittelee ajankohtaista vuodenaikaa. Keväällä olen usein riemukkaalla tuulella ja siihen liittyy paljon lauluja joita on erityisen mukava kuunnella kun kevättuuli pöllyttää hormooneja selkäydintä myöten. Jotkut näistä biisesitä on ollut keväsuosikkejani jo niiltä ajoilta, kun eräs hyvä kaverini päätti julistaa yksipuolisen kevään (muistaakseni se tapahtui jonakin aikaisena maaliskuun viikoloppuna). Yksipuolisen kevään julistamisen jälkeen hän ryhtyi tomerasti toimeen ja kulki viikon tai pari valkoinen T-paita päällä ja nahkatakki auki. Ikäväkseni on todettava, että tämä jalo kevään edistämistyö tuotti kaverilleni vain flunssan.
Listani on myös kunnianosoitus singleille, sillä biisestä U2:ta lukuunottamatta löytyy minulta sinkkuina. Näitä mustia pikkupitsoja on aina silloin tällöin kivaa pyöritellä ja kieriskellä nostalgiassa.

1. Tavaramarkkinat: Kevät
2.Steppenwolf: Born to be wild
3. Pelle Miljoona 1980: Lanka palaa
4. Thin Lizzy: Trouble boys
5. U2: Party Girl (Under the blood red sky)

4 kommenttia:

/mek kirjoitti...

Mutta myöhemmin Liisa Akimoff lähetti sille kaverille sähköpostia. Sanoisin että kannatti, riippumatta ihan siitä oliko asioilla mitään yhteyttä.

panu kirjoitti...

Ehkä pitemällä aikavälillä yksipuolisen kevään julistamisen vaikutukset tulevat ilmeisiksi.

Tommi kirjoitti...

Muistan kuulleeni yksipuolisesta kevätjulistuksesta. Omituista, että olen kuullut kaikien näiden ihmeellisten juttujen liittyvän aina samaan henkilöön. No, kevät on listan arvoinen... muistin, että olin sellaisen jo kirjannut, mutta enpäs ollutkaan. Ehkä.

/mek kirjoitti...

Minäkin olen lukenut täältä kaikenlaisia ihmeellisiä juttuja jotka pienellä pohtimisella olen muistanut kuulleeni aikaisemminkin. Vanhempana ei ole yhtään viisaampi, mutta kroppa on niin kankea ettei ehdi niin paljon tyhmyyksiä kuin nuorempana.

Silti Trouble Boys on piisi joka saa aina hymyn huulille siitä huolimatta ettei Lizzyn pojat sitä kuuleman mukaan kauheasti arvostaneet.