sunnuntai 6. marraskuuta 2011

panen hommat haisemaan


Viime viikko ei ollut mitenkään loistava työviikko. Flunssa pyrki niskan päälle ja töissä tuli lunta tupaan. Samalla vanha hiirivammainen olkapää kiukutteli. Perjantaiaamupäivällä olin valmis pistämään hommat haisemaan. Saman päivän iltana kuukahdin sänkyyn kello yhdeksän.
Nyt on jo parempi olla. Siitä huolimatta mieleni teki soittaa tämä Pelle Miljoonan klassikko: Lähdetään kiitämään. Se on kertakaikkisen hieno versio Eddie & The Hot Rodsien biisistä. Olematta lainkaan (siis tippaakaan) puolueellinen voin väittää, että Pelle vihainen esitys peittoaa alkuperäisen 6-0.

Tästä lähtee:Ja alkuperäinen uteliaille:Muita hommia voi haistella täällä.

7 kommenttia:

/mek kirjoitti...

Kuus-nolla on selvää, mutta se jäi vaivaamaan, että soittavatko kuvan keskellä olevat kaksi kaunista poikaa tällä kappaleella. Oma arvaukseni on että ei.

timbut kirjoitti...

Joo meidänkin pisteet Pellelle 6-0

Ari kirjoitti...

Meinasin pudota tuolilta ku äänenvoimakkuus oli jäänyt hieman liian kovalle.. :)

lepis kirjoitti...

Kerran näinkin päin eli meikäläinen kallistuu kotimaisen version kannalle myös. Muutenkin fiilikset samanlaiset, flunssa toista vikkoa ja mikään ei mene putkeen...

Tsemppiä!

SusuPetal kirjoitti...

Useimmiten Pelle ihan menettelee, mutta tänään jotenkin tuo sanojen venytys sattui korviin.

Olen varmaan liian hempeällä tuulellea ;)

Tuima kirjoitti...

Eeeeiii, ei Pelleä parhaimmillaan eikä tuo alkuperäinenkään nyr oikein innosta.

panu kirjoitti...

/mek: epäilen, että kuvan kauniit pojat eivät vielä tässä vaiheessa kaunistaneet studiota, kun tämä kappale nykäistiin narulle. Varmasti en tiedä.