lauantai 9. lokakuuta 2010

25 laulajaa ja kaikkea muuta

Tähän päivään pitäisi klassikoksi istuttaa tietenkin jotakin, jossa John Lennonilla on ollut näppinsä pelissä. Olisihan setä jo sen ikäinen. Mutta koska en halua Lennonia, enkä oikeastaan ole halunnut koskaan sen jälkeen, kun 12-vuotiaana tanssin Sarin kanssa "Womanin" tahtiin, valitsin Rick Millerin. Hänen "Bohemian Rhapsody" -esityksensä on varmaan nähnyt ja kuullut jokainen, mutta klassikkoa ainakin on riittämiin, tarkaan ottaen yksi plus jotain lauluja, kaksikymmentäviisi laulajaa ja ainakin kaksi kitaristia. Kai tästä Lennoninkin jonkun mutkan takaa löytää.

Ja sitten vielä kolme juttua:

Wikipedia: Rick Miller
Wikipedia: Bohemian Rhapsody
Muut hupaisat sunnuntaiklassikot: klik

8 kommenttia:

Tuima kirjoitti...

Juu, nähty on joskus, mutta kyllähän tämä naurattaa kohdittain, hyvin on maneerit hallussa. Ja irtosihan Bocelli komeasti, mutta Bob-setä oli pettymys.

lepis kirjoitti...

No en ollut nähnyt aiemmin. Komediana ihan jees, tai aika taidokas, viihdyttäväkin. Oli kuitenkin pakko mennä kuuntelemaan heti perään alkuperäinen esitys biisistä. Oli tuo musiikkinautinnon vinkkelistä sen verran pahasti raiskattu.

ps. tämä pisti pään niin sekaisin, että laitoin tämän kommentinkin väärään blogiin!!!

Yaelian kirjoitti...

Hih hih,tämä oli hauska! En ollut aiemmin nähnyt mutta tästä tulikin aamun naurut!

SusuPetal kirjoitti...

Vau, enpä ollut tätä ennen nähnyt. Mieletön suoritus, vastaa ainakin maratonia, kun tuon kappaleen vetää läpi.

Viides rooli kirjoitti...

Erinomaista, että valitsit Lennonin (jota on viime päivät kuultu laulukaupalla, toki syystä) sijaan Millerin. Minäkään en ollut aiemmin nähdä tätä suoritusta, siksi kai Rick-boyn tulkintaa voisi jo kutsua.

Miller pystyy muuntamaan ääntänsä todella hyvin. Aika moni osaa matkia paria tyyppiä, mutta noin monen äänen imitoiminen on jo taito. Queenin biisin musiikillinen anti on tietenkin asia erikseen, mutta jätän sen seikan armollisesti käsittelemättä. ;)

Ari kirjoitti...

Varsin monipuolinen kaveri!

Tommi kirjoitti...

Moi. Mukavaa, että tämä oli jollakin uusi kokemus. Rick Miller on tosissaan aikas taitava. Ozzy menee mielestäni eniten mönkään. Parhaita ovat Neil Young, Johnny Cash, Andrea Bocelli, Crash Test Dummies, Aerosmith, Tom Petty ja tietysti Axl Rose. Toisilla on tosin helpohkot maneerit, vaikka mienä en kykenisi tuohon millään.

Krisu kirjoitti...

En ollut minäkään ennen tällaista nähnyt. Taitava imitaattori!