sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Kiiltoa

Vastapainona Tommin valitsemalle loistavalle 80-lukulaisen positiiviselle biisille asetan tähän kuunneltavaksi 90-luvun amerikkalaista vaihtoehtoista murjottelua. Kirkwoodin veljesten bändi Meat Puppets on itseasiassa jo aloittanut 80-luvun alussa, mutta saavuttivat suurimman kuuluisuuden vasta esiinnyttyään Nirvanan vieraina MTV:n Unplugged-ohjelmassa. Silloin minäkin bändistä kiinnostuin. En osaa sanoa tarkalleen mikä tässä porukassa viehättää, mutta jotenkin mukavan kotikutoista meinikiä. Bändin nimi tosin on aika kaamea, mutta ei annetan sen häiritä.
Muut sunnutaikudelmat löytyy täältä.

8 kommenttia:

Viides rooli kirjoitti...

Ihan uusi tuttavuus minulle, mutta kiinnostuin jo tämän biisin myötä. Samaa mieltä nimestä: karmea. Mutta musiikki rullaa. Mikä on muuten tuo kappaleen alkupuolella soiva instrumentti, joka kuulostaa seinäkellon kilahduksilta?

Tuima kirjoitti...

Tätä täytyy ehdottomasti kuunnella lisää. Mainio kappale, pidin kovasti - yhtyeen nimi on älytön mutta so what. Kiitos esittelystä!

SusuPetal kirjoitti...

Meatloaf tai Meat Puppets, nimissä riittää.
Sopivaa musiikkia sunnuntaitunnelmaan.

Vaiheinen kirjoitti...

Jaha. Rentoa meininkiä tässä biisissä. Kieltämättä tuntematon orkesteri entuudestaa, mutta onneksi on oppia ikä kaikki :-)

Tommi kirjoitti...

Tämä on kauniimpaa kuin bändin nimestä voisi päätellä. Mutta taitavat osata myös rymistelyn... Minultakin tämä on jotenkin aina jäänyt syrjään, vaikka bändi tuttu onkin.

panu kirjoitti...

eikä tämä bändin nimi ole edes pahimmasta päästä. Tommi on oikeassa, että osa biiseistä on vähän meluisampia, mutta ei ihan nii paljoa kuin nimi antaa odottaa.

Kari kirjoitti...

En ollut ennen kuullut. Jos tulee uudestaan eteen, kuuntelen mielelläni.

timbut kirjoitti...

Nyt meni aavikkolaisilla sekaisin puppetit ja muppetit. Noh olihan tämä söötiä, entäs sanoitus sitten? sunnuntai pehmeää.