keskiviikko 23. joulukuuta 2009

Rakastakaa toisianne... tavalla, toisella tai kolmannella

Joulu on rakkauden aikaa. Niin väittävät monesti uutisoidun gallupkyselyn tulokset. Suomalaiset haluavat lahjaksi rakkautta ja lämpöä. Ok, kuka sitä nyt myöntäisi haluavansa jonkun rahvaanomaisen tavaran. Olemme me niin erinomaisia ja näin ennen muuta ihmisiä. Koska näin nyt sitten on, tarjoan käytettäväksenne rakkautta viistävien, tai suorastaan siitä voimansa ottavien joululaulujen topvitosen.

1. Pogues with Kirsty MacColl: Fairytale of New York (If I Should Fall from Grace with God, 1987). Christy Mooren versiot kelpaavat myös. Tietenkin.
2. The Brian Setzer Orchestra with Ann-Margret: Baby It's Cold Outside (Boogie Woogie Christmas, 2002)
3. Bruce Springsteen & the E Street Band: Merry Christmas Baby (A Very Special Christmas, 1987).
4. Frank Sinatra: Have Yourself a Merry Little Christmas (Christmas with Frank & Bing, 2007). Judy Garlandin versio elokuvassa Meet Me in St. Louis (1944) kelpaa myös. Tietenkin.
5. U2: Christmas (Baby Please Come Home) (A Very Special Christmas, 1987).

Spotify tunnisti lauluista vain kolme: Springsteenin ja U2:n esitykset eivät valitettavasti löydy tästä.

4 kommenttia:

/mek kirjoitti...

Rakkautta ja lämpöä、pah. Itse ainakin haluaisin uudet lätkähanskat.

panu kirjoitti...

Mutta joka pojallahan on oikeus lätkähanskoihin.

Tuima kirjoitti...

Rakkautta, joo, mutta kyllä kunnon villalapasetkin olis aika kivat jos ei lätkähanskoille käyttöä keksi. Tosin hevirumpalikummipoikani pääsi yllättämään tänä vuonna, kun lahjoi Loirin uusimmalla...

Tommi kirjoitti...

Lätkähanskat ja rukkaset kädessä on hyvä vonkua lovee... eli lämpöö. Loirin uusi tuskin auttaa. Paitsi jos tumput on hyvää puuta.