sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kaikkien aasinsiltojen äitiOlen tänä sunnuntaina töissä. Johtuen siitä, että nykyinen työnantajani on sitä mieltä, että valtion myöntämistä kolmesta lomapäivästä ensi viikolla ansaitsemme vain yhden, teemme ne kaksi muuta "sisään" tänä viikonloppuna. Seitsemäs työpäivä vaati vähän reippaamman klassikon, etenkin kuin edelleninkin viikko oli kuusi päiväinen. Siksi valitsin Biffy Claron mainion pop-rallatuksen Living is a problem because everything dies.
Toinen syy valita kyseinen biisi on, että edellämainitsemani vapaa johtuu Qing Ming (清明节) juhlasta. Tätä vietetään esi-isä muistellen. Käydään lakaisemassa hautoja ja muuta semmoista kivaa. Joten ajattelin, että Skottiyhtyeen hieno kuolemaa sivuava laulu sopii tämän juhlan aattona.
Aprillia!
Paskat noista perusteluista. Oikeasti olen heikkona tämmöisiin reippaalla kädellä soitettuihin melodramaattisiin pop-biiseihin. Ja tarvitsen hieman henkistä apua, että jaksan tämän viimeisen työpäivän ennen lomaa. Ja toisaalta bändin levynkannet mielyttää designtyöläisen silmää.Tässä Euroopassa toimiva versio:Muita aprilliaudiopiloja voi nauttia sillin ja kuraveden kera täällä.

7 kommenttia:

Marleena kirjoitti...

Videon kohdalla lukee: "Video sisältää materiaalia, jonka omistaa WMG. Video ei ole käytettävissä maassasi."

Kari kirjoitti...

Näköjään tuota ei Suomessa näe. Tämä toimi:
http://youtu.be/mgpbzVOeXf0

Outo biisi, mutta kulkee hyvin!

panu kirjoitti...

Kiitos Kari. Koska joudun käyttämään VPN:ää, kuvittelee youtube, että olen Amerikassa. Ja osa sisällöstä on alueellisesti rajoittunutta.

Tuima kirjoitti...

Koskaan mistään Biffy Clarosta kuullutkaan. Mutta tästä kappaleesta oikeastaan pidin jonkin verran (kiitos Karin linkityksen). No joo, jätetään toi "jonkin verran pois", sopivaa musiikkia määrättyihin mielialoihin.

Ari kirjoitti...

Hieno kuva tuossa ylinnä. Biisi kulkee kuin tiiliseinä :)

SusuPetal kirjoitti...

Kiitos Kari linkistä.

Jess, suoraviivaista, just hyvää!

panu kirjoitti...

Tuima: tämä on minullekin aika uusi tuttavuus.