sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Ei pashempi

Kaivoin eilen hyllystä Ordinary World -singlen, jota silloin tällöin tulee kuunneltua. Siinä on minusta kaunis tunnelma. Tunnelma, joka istuu myös pääsiäiseen. Duran Duran ei ole minun suosikkejani, mutta ajoitain olen joutunut myöntämään, että he osaavat tehdä loistavia pop-lauluja. Lisäksi on myönnettävä, että teininä olin myös vakuuttunut, että Girls on film on maailman paras musiikkivideo (etenkin jos sen nauttii ilman ääntä). Hyvää Pääsiäistä.

Joudun linkittämään, koska levy-yhtiö tahtoo niin:

Ja Muita klassikoitä voi kuoria täältä.

9 kommenttia:

Vaiheinen kirjoitti...

Jep. Duran Duran ei ihan soittolistojen ykkösenä ole täälläkään, mutta kyllähän tämä pop-biisi toimii ja kulkee. Jostenkin mahtipontisuudessaan ja soiva biisi.

Hirlii kirjoitti...

Duran Duran ei ole ollut minunkaan suosikkilistallani kai koskaan, mutta tämän biisin tunnistan. Eikä se ole hullumpi.

SusuPetal kirjoitti...

Duran Duran on nimenä tuttu, biisi oli ennen kuulematon. Musiikki ei iskenyt, mutta sen naisen hattu ja vaatteet olivat vau!

Kari kirjoitti...

Ihan kiva ralli, mutta sen oikeaa jujua en tainnut löytyy. Video on tosiaan hyvä.

Jukka kirjoitti...

Tuttu kappale. Diggaan kanssa tunnelmasta: ilmavan oloinen.

Soi muuten Layer Cake -leffassa. Ja on leffan erinomaisella soundtrackillakin mukana

Taru kirjoitti...

Videolla jäin katselemaan naisen vaatteita, wau!
Duran durania ei levyhyllystä löydy, radiosta sitä on kyllä korviin kantautunut. Soihan se!

lepis kirjoitti...

Nämä tuli soitettua niin läpeensä puhki silloin 80-luvulla, ja vieläpä hieman salaa, että ovat unhohtuneet sinne. Tosin kuulosti aika hyvältä nyt pitkästä aikaa. Pitääköhän vielä tutkia lisää...

panu kirjoitti...

Video on kieltämättä hyvällä maulla puvustettu. Aivan kuten mainitsemani Girls on film...Minua on aina kiehtonut säe:" There's an ordinary world somehow I have to find". Olen aina kokenut laulun sisältävän aimo annoksen epätoivoa. Muuten Duranin pojat ovat minusta tuhlanneet aivan liikaa aikaa kaikenlaiseen keskinkertaiseen...Mutta siitä huolimatta tässä on jotakin komeata.

Tuima kirjoitti...

Duran Duran on aina kuulunut niihin yhtyeisiin, joiden musiikki ja suosio eivät ole minulle avautuneet. Mutta olenkihan kuullut tätä ennen? Tätä nimittäin kuunteli ihan mielikseen.